Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-08-09

Personliga assistenter sökes

I dina arbetsuppgifter ingår att assistera vid personlig omvårdnad, måltidssituationer, förflyttningar, skötsel av hemmet samt ledsagning.

Vi söker nu för kunds räkning assistenter som har erfarenhet av arbete med människor inom omsorgsverksamhet och som personlig assistent.
Vi söker assistenter som har erfarenhet av barn och vuxna med olika behov.
Vi vill att du är en lyhörd person, har god förståelse för alla människors olika villkor i livet och har lätt för samarbete med kollegor och anhöriga.
Noggrannhet, flexibilitet och engagemang är viktigt.

2018-07-30

Ledsagare/avlösare till barn och unga sökes !

Vi söker nu fler ledsagare och avlösare för uppdrag inom Nacka kommun och Stockholms stad. Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar ett barn eller en ungdom att komma iväg till en aktivitet eller ta del av kulturlivet. Att arbeta som avlösare innebär att du arbetar med barnet eller ungdomen i hemmet för att tillfälligt avlasta föräldrarna. Arbetet sker företrädesvis kvällar och helger.

Tycker du om att arbeta med barn och unga med särskilda behov? Vill du vara en viktig person i deras liv och stötta dem till att leva ett självständigt liv?