Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-06-14

Ledsagare/avlösare till barn och unga sökes !

Vi söker nu fler ledsagare och avlösare för uppdrag inom Nacka kommun och Stockholms stad. Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar ett barn eller en ungdom att komma iväg till en aktivitet eller ta del av kulturlivet. Att arbeta som avlösare innebär att du arbetar med barnet eller ungdomen i hemmet för att tillfälligt avlasta föräldrarna. Arbetet sker företrädesvis kvällar och helger.

Tycker du om att arbeta med barn och unga med särskilda behov? Vill du vara en viktig person i deras liv och stötta dem till att leva ett självständigt liv?

2018-06-13

Ledsagare sökes till 18-årig grekisktalande tjej

Vi söker en ledsagare till en 18- årig grekisktalande tjej som behöver hjälp att ta sig till fritidsaktiviteter. Insatsen är beviljad genom LSS, Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Arbetet sker företrädesvis eftermiddagar, kvällar och helger.

Vi tror att du tycker om att arbeta med ungdomar med särskilda behov. Att du vill vara en viktig person i en ung människas liv och stötta till ett självständigt liv. För att passa till just detta uppdrag har du goda kunskaper i såväl svenska som grekiska.