Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2019-02-15

Kurmanji / turkisk talande personlig assistent till Nacka

Vi söker ett antal personliga assistenter till en kvinna boende i Nacka. I arbetet ingår att assistera henne med andningshjälpmedel,
all personlig omvårdnad, förflyttningar, skötsel av hemmet samt ledsagning
Arbetstiden är schemalagd dagar och kvällar samt varannan helg.

2019-02-11

Personlig assistent vaken natt

Vi söker en personlig assistent till en kvinna och hennes son boende i Enskede. I arbetet ingår att vaka över hennes 5 äriga son under natten, ge honom näring via sond samt blöjbyten. Då pojken ofta vaknar tidigt på morgonen ingår även att ta hand om hans morgonrutiner.
Arbetstiden är förlagd 00.00-08.00.

2019-01-30

Avlösare till 8-årig pojke i Enskede

Vi söker nu en avlösare till en 8-årig pojke i Enskede, ca två helgdagar i månaden. Att arbeta som avlösare innebär att du arbetar med ett barn i hemmet eller i närområdet för att tillfälligt avlasta föräldrarna. Pojken är aktiv och tycker om att springa, leka i parken och att spela fotboll eller utöva andra sporter. Han har diagnosen autism och behöver en avlösare som är inkännande, flexibel och engagerad.

2019-01-30

Ledsagare/avlösare sökes till 15-årig pojke i Nacka!

Vi söker nu en ledsagare/avlösare till en 15-årig pojke boende i Nacka kommun. Dina arbetsuppgifter är att hämta honom på skolan 2-3 dagar i veckan och göra meningsfulla aktiviteter i eller utanför hemmet samt ca en helgdag i månaden genomföra en längre aktivitet eller utflykt. Då pojken har svårigheter att kommunicera är det viktigt att du är en lyhörd och tålmodig person som själv behärskar svenska språket väl. Specifik erfarenhet behövs inte då det viktigaste är att du är en pålitlig, lugn och förutseende person som är ute efter ett långsiktigt uppdrag.