Du är här

Besök vår vindsvåning i Torrevieja

Alla kunder i BonZi är välkommen att hyra vår vindsvåning i Spanien för att resa på semester med sina assistenter och anhöriga.

Bostadytan är 140 kvm, fördelat på 5 rum och kök med stora ytor. Det finns 8 sängplatser, plus en extrasäng. Lägenheten är anpassad med taklift, mobil golvlift, 2 höj- och sänkbara sängar, duschstol och förhöjd toalettstol. Dörrarna i lägenheten är breddade för att underlätta framkomligheten i bostaden.

Terassen som löper längs hela lägenheten erbjuder en underbar utsikt åt tre väderstreck, du ser havet både mot söder och norr och kan njuta av solnedgången bakom bergen i väster. Den är hela 55 kvm varav 16 kvm är en inglasad del i norrläge.

TV (med alla skandinaviska kanalerna) och Wifi finns, samt garageplats i huset.

Fastigheten ligger centralt i staden Torrevieja, som har ett stort utbud av resturanger och butiker. Det är endast sju minuters gångväg från lägenheten ner till strandpromenaden där det finns badstrand, flera restauranger och glassbarer. Torrevieja ligger drygt 4 mil söder om Alicante i Spanien klimatet här är unikt, tack vara sitt geografiska läge. Temperaturen varierar från 15-35 grader under en stor del av året.

För med information, kontakta Ulrica Bonaguidi –—►